Välkomna till vår blogg! Här kommer ni kunna läsa om vad vi sysslar med på ranchen angående träningar och aktiviteter samt tankar kring träning och hästhantering. Ni läsare är också välkomna att skriva om vad ni tycker och tänker.

onsdag 6 juli 2016

Uppdatering Ayala

Det går framåt för vår träningshäst Ayala. Hennes ägare och medryttare var uppe och hälsade på förra veckan för att se hur hon mådde och hur hon utvecklats. Det verkade väldigt nöjda med hennes framsteg och resultat.

Hon rids nu mycket i western grunderna och denna veckan när jag är på Falsterbo rider Ida henne. Och de ska även vara med på clinicen för Peter Ljungberg på lördag. Ida red henne även förra gången Peter var uppe hos oss.

Hon tränas i grunderna för att stärka sina sidor och en stor skillnad har det nu blivit på henne kroppsmässigt. Musklerna börjar komma tillbaka.

Vi kommer lägga ut henne på annons i slutet på Juli och vi hoppas att hon hittar ett för-alltid-hem där hon kan få mycket kärlek och bli en familjehäst. Kommer skriva en text om henne snart om vad hon gjort etc och vad som kommer ingå när man köper henne.

Här kommer en film på Ida och Ayala, denna filmen är från andra tillfället Ida rider henne.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar