Välkomna till vår blogg! Här kommer ni kunna läsa om vad vi sysslar med på ranchen angående träningar och aktiviteter samt tankar kring träning och hästhantering. Ni läsare är också välkomna att skriva om vad ni tycker och tänker.

söndag 7 februari 2016

Garry vår reiningspecialist :)

Vi är ju 2 st på ranchen och Garry är också en mycket duktig ryttare och hästmänniska. Garry hjälper också till med lite träningar emellanåt.

Garry är en riktigt duktig reiningryttare och western är det som han rider enbart.

Garry började sin hästresa på allvar 2001 när han åkte till Jultorp Ranch för att få en introduktion i westernridning under en 3 dagars intensivkurs. Därefter har det bara rullat på.

2002 köpte vi Garrys första häst JJ's Tinkerbelle och med henne har han skaffat sig en massa erfarenhet.

2003 började vi rida för Per Larsson och totalt 8 terminer blev det som också följdes av 3 st läger hos Per.
Förutom läger hos Per har också Garry varit på träningsläger hos Peter Ljungberg, John Moore och 3 st läger/kurser i boskapshantering till häst.

De senaste åren har Garry inriktat sig mer på reining och ridit regelbundet för Peter Ljungberg under 10 års tid. Under denna tiden har han både ridit sin häst och även fått träna på Peters hästar.

I december 2013 köpte vi Garrys nya stjärna, JF No Mercy Mischief som är reiningskolad och tävlad redan som 3 och 4-åring.

Utöver all ridträning så har vi också gått en hel del NH kurser genom åren.

Ni är hjärtligt välkomna att ta hjälp och lektioner av Garry också och få ta del av hans kunskap och erfarenhet.

Garry & Mercy
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar