Välkomna till vår blogg! Här kommer ni kunna läsa om vad vi sysslar med på ranchen angående träningar och aktiviteter samt tankar kring träning och hästhantering. Ni läsare är också välkomna att skriva om vad ni tycker och tänker.

onsdag 10 augusti 2016

Dags för Ayala att hitta sitt för-alltid-hem

Nu är Ayala till salu. Eller som hon egentligen heter Crazy Beautiful Ayala.

Ayala är ett sto på 9 år, PRE/Fullblod och ca 160 cm i mkh. Hon är en häst med en väldig personlighet. Hon är en supersnäll häst som kan ridas i stort sett av alla. MEN hon kräver en person som är ödmjuk men bestämd och rättvis som kan på ett bra sätt tala om vad som är rätt och fel och inte ge en massa kontraorder, då ställer hon sig lite på tvären och tilliten till ryttaren sjunker. Så du som har en mjuk hand med en positiv inställning är rätt för henne. Hon är ett sto och den sidan kommer fram om du inte lyssnar på hennes signaler och språk.
Hon är cool ute och har egen motor. Kan ridas ut själv utan problem.

Hon har varit hos oss på Stewart Ranch sedan i mitten på maj. Vi har tränat och ridit henne i dressyr, hoppning och western. Hon är veterinärbesiktad innan hon kom till oss utan anmärkning.
Under tiden hos oss är hon genomgången av kiropraktor samt fått IR-behandling.

Vi vill att Ayala kommer till en familj som önskar ha en allroundhäst att ha roligt med och där hon kan få stanna för alltid.

Hon kan tränas och tävlas i alla 3 dicipliner. Vi har haft med henne på programridning och pay & jump, hon har startat en D-tävling i western och även dressyr.
Men westernridningen har vi märkt att hon verkligen gillar. Så vi hoppas att vi hittar någon westernintresserad ryttare till henne.

 Hon är super att ha med sig ute på andra platser, inte tittig på hinder utan litar fullt på ryttare när du vunnit hennes förtroende.

Hon är lasttränad och kan nu skickas in i transporten.

Vi är väldigt måna om att hon kommer till ett ställe där hon kan få stanna och vara med på massa olika aktiviteter.

När man köper Ayala kan man få med i stort sett hela hennes bohag. Detta kan man välja bort om man vill.

Man får också 3 st lektioner av oss på Stewart Ranch där den ena är NH/lastträning och de andra 2 är ridlektioner. Vi vill ge Ayala och hennes nya ägare bästa förutsättningarna att starta rätt och vill visa hur hon är tränad så att man lättare kan komma vidare.


Man är välkommen att ringa (vardagar efter kl 18.00) eller maila till info@stewartranch.se om man vill veta mer och är seriöst intresserad och ni får även berätta om vad ni har att erbjuda Ayala.

Hemmet är det ALLRA viktigaste tycker vi och kommer rätt person/familj kan vi diskutera priset. Hennes välbefinnande går i första hand.

Utbildning:
LC/LB - Dressyr
Tränad på hinder upp till 90 cm
Kan gå D nivå i western.

Ayala har årlicens i SvRF för 2016 samt livstids licens i WRAS.

Hon har även varit med på 2 st reiningclinics i sommar för Peter Ljungberg.
Riden på stång och en hand.

Några filmer finns här i bloggen och vi kommer lägga upp fler allt eftersom.

Man är välkommen att ringa (vardagar efter kl 18.00) eller maila till info@stewartranch.se om man vill veta mer och är seriöst intresserad och ni får även berätta om vad ni har att erbjuda Ayala.

Pris: 55 000 kr men kan diskuteras

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar