Välkomna till vår blogg! Här kommer ni kunna läsa om vad vi sysslar med på ranchen angående träningar och aktiviteter samt tankar kring träning och hästhantering. Ni läsare är också välkomna att skriva om vad ni tycker och tänker.

lördag 13 augusti 2016

Dressyr på Regional nivå idag

Ja idag var det dressyrtävling på schemat. Hade anmält till en regional LB:1.

Det krävs ju mer på en regionaltävling än lokal så vi gick in för att ha roligt och skapa oss rutin på banan.

Det som var väldigt roligt idag var att klubben som anordnade erbjöd att man kunde få rida till egen ihopsatt musik och det gjorde vi. Naturligtvis Celine Dion och efter att ha tittat på en randomryttare på youtube som rider LB:1 och sedan klockat de olika delarna i programmet så satte jag i hop 2 olika ritter en för Kasillas och en för Fidde.

Dock så timades Kasillas inte riktigt så bra men Fiddes stämde riktigt bra till musiken och det var lite häfitigt och coolt att få rida till sin egna musik.

Här kommer filmer från dagen. Så även om inte ritterna är perfekta och domaren inte tyckte som jag ;) så är jag jättenöjd med båda hästarnas insatser och lyssna på musiken, dock blåser det så det kan vara lite svårt att höra i bland. Men i Fiddes program stämmer det riktigt bra ;O)

Kram Anna
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar