Välkomna till vår blogg! Här kommer ni kunna läsa om vad vi sysslar med på ranchen angående träningar och aktiviteter samt tankar kring träning och hästhantering. Ni läsare är också välkomna att skriva om vad ni tycker och tänker.

tisdag 2 augusti 2016

Nyhetsbrev från Stewart Ranch

Hej på er

Nu har det gått några veckor och har inte skrivit någon uppdatering på ett tag.

Tänkte med detta inlägg förmedla lite om vad som har hänt och vad som komma skall och ligger i planerna.

Vi kommer ha aktiviteter 2 dagar i veckan i någon form, kan vara en clinic, lektioner etc. Under hösten kommer vi försöka ha några favoriter i repris. Bland annat kommer vi ha en westerntävling prova på igen i oktober.
Programridningar kommer vi också ha några stycken. Och nog även lite hoppningar. Vi har en ny idé på gång men kan inte än avslöja denna ;)

I september i alla fall kommer Alexandra Montan Gray till oss och håller en clinic för er med islandshästar. Ett nytt spår för oss men vi tänker att vi erbjuder ju allt annat så varför inte erbjuda nåt för våra islandshästsvänner också. :) Missa inte detta. Det går att anmäla redan nu.På träningsfronten, tränas våra hästar regelbundet, de är anmälda till lite olika tävlingar under hösten, dressyr, roping och blandade westerngrenar och det kanske blir någon hoppning också.

Vi är ju också som ni vet återförsäljare till Eggersmanns müslifoder till häst och Sportsmans's Pride för hund och katt. vi har nu fått in nytt hund och kattfoder och man får gärna hämta provpåsar hos oss om man vill prova.

Vi kommer inom kort lägga ny beställning på hästfodret också, så är det något ni vill beställa eller undrar över är ni välkomna att höra av er.Ayala har nu tränats och kommit upp sig riktigt bra. Det kommer nu inom kort komma ut en annons på henne. Och vi hoppas kunna hitta ett bra hem till henne. Tills hon blir såld kommer hon tränas och tävlas.

Kasillas ska få komma ut mer på dressyrbanorna är tänkt. Han har också haft en händelserik sommar så här långt. Mycket uteritter, bad i sjön och konditionsträning. 

Vi hoppas att vi ses snart igen på ranchen.

Kram Anna

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar